Szeretettel köszöntelek a myvip klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
myvip klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a myvip klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
myvip klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a myvip klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
myvip klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a myvip klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
myvip klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
10 éve | Vörös Gyula -- MentorCLUB2022 | 0 hozzászólás
|
10 éve | Fati Ma | 0 hozzászólás
Az önkéntes és magánnyugdíjpénztárak többsége a rövid és hosszú állampapírok közötti hozamot ért el tavaly - írja a hétfői Világgazdaság.
A
lap szerint az 5 százalék alatti hozam ritka volt, csak a
legalacsonyabb kockázatú, bankbetéteket és nagyon rövid lejáratú
állampapírokat tartó alapok kerültek ebbe a kategóriába, de ezek is több
százalékponttal felülteljesítették az inflációt.
A pénztárak
egy részénél a kiegyensúlyozott, másoknál a kockázatosabb alapok érték
el a legmagasabb hozamot, a csúcshozamok 10 százalék fölött voltak.
|
|
A marhahús használhatatlan részeit ( inak, zsiradék, porcok, stb ) ammónium-hidroxidban áztatják, amely feloldja az ehetetlen részeket, és egységes péppé változtatja azokat. Jamie Oliver szerint: az így keletkezett "rózsaszín iszap", amelyből a hamburger húst készítik, emberi fogyasztásra alkalmatlan, de még a kutyákat sem szabadna etetni vele, mert az ammónium károsan hat a szervezetre.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu